Object Collectors item

OBJECT-liikkeen valikoimasta löydät seuraavat miesten ja naisten merkit: OBJECT, SELECTED FEMME/HOMME, PIECES ja ONLY & SONS. OBJECT -brändin inspiraationa toimii pohjoismaalainen katumuoti sekä rento farkkutyyli.

OBJECT –nainen erottuu joukosta omalla vahvalla elämänasenteellaan ja rohkealla tyylillään.Tunnistat OBJECT –tuotteet kekseliäistä yksityiskohdista ja rennoista viimeistyksistä.

SELECTED FEMME edustaa skandinaavista tyylikyyttä parhaimmillaan. Brändi ammentaa inspiraationsa itsenäisistä, vahvoista ja oman tyylinsä tuntevista persoonista. FEMME –tyyli on naisellisen moderni ja siinä yhdistyy viimeisimmät trendit ajattomiin klassikkotuotteisiin. Sofistikoituneet materiaalit sekä brändillemme tunnusomaiset harkitut yksityiskohdat tekevät FEMME –tuotteista jokaisen urbaanin edelläkävijän avainhankintoja.

SELECTED HOMME on suunnattu modernille ja tyylinsä tuntevalle miehelle. Mallisto jakautuu kolmeen itsenäiseen maailmaan, joista jokainen mies löytää sopivan lookin kaikkiin tilanteisiin: INDIGO, HERITAGE ja IDENTITY. INDIGO on klassista farkkutyyliä parhaimmillaan. Denim, nahka ja luonnonmateriaalit ovat lähtökohtana sille huolettomalle elämänasenteelle, jota INDIGO –mallisto edustaa. HERITAGE on kasuaalin herrasmiehen luottomallisto jossa maanläheinen väripaletti yhdistyy rentoihin chino -housuihin, kauluspaitoihin ja neuleisiin. IDENTITY tarjoaa klassisen pukumalliston parhailla materiaaleilla ja kapealla istuvuudella. Mallistosta löydät myös viimeisimmät trendituotteet.

PIECES -asusteet ja leggingsit viimeistelevät naisten mallistomme täydelliseksi.

ONLY & SONS tuo miestenvaatevalikoimaamme nuorekasta asennetta. Brändi on saanut inspiraationsa autotallirokista, urbaanista elämäntyylistä ja denimistä.