MOMOTOKO

Siitä asti, kun ensimmäinen Momotoko ramen-ravintola aukesi Helsingin Yliopistonkadulle vuonna 2015, olemme tarjonneet aitoja ja maukkaita japanilaisen keittiön ruokaelämyksiä asiakkaillemme.

Momotokon erityisalaa ovat perinteisesti valmistetut ramen-keitot, joiden lientä keitetään 10 tuntia, nuudelit tehdään käsin ja lihaa kypsytetään hitaasti. Näistä aineksista syntyy Momotokon ramen-annosten autenttinen ja perinteinen makumaailma. Nuudelit ovat erittäin tärkeä osa jokaista ramen-annosta, ja ne valmistetaan alusta asti itse Momotokon nuudelikoneella. Koneen ansiosta saadaan aikaan tasalaatuisia ramen-nuudeleita, jotka ovat aina tuoreita ja herkullisia.

Haluamme tarjota upeaita ramen-aterioita Turun asiakkaillemme!