Ajankohtaista

Skanssi_kuva_flör

Työ etsii tekijäänsä!

Skanssin liikkeissä ja ravintoloissa on useita työpaikkoja avoinna, onko alla olevalla listalla juuri sinun uusi työpaikkasi? Skanssin etuina on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, ilmaiset parkkipaikat ja tietysti kivat työkaverit!

Myyjä (20-25 h/vko) - Intersport Skanssi
Myyjä (25h/vko ja 10h/vko) - Carlings Oy Ab
Myymäläpäällikkö määräaikainen - Carlings Oy Ab
Pizzeriatyöntekijä - Rax Pizzabuffet
Kokki (2 kpl) - Pancho Villa
Tarjoilija (5 kpl) - Pancho Villa
Myyjä/Korjaaja - Fonum
Farmaseutti - Skanssin Apteekki
Floristi (2 paikkaa) - Flör Kukka ja Puutarha Oy
Meikkitaiteilija/kosmetologi -KICKS
Kingi päällikkö - Burger King
Ravintolatyöntekijä - Burger King

Työnhakuilmoitukset: https://lnkd.in/dRgSxeBS
Burger Kingin paikat: https://lnkd.in/d_XapqA9

Skanssi

Skanssin kasvu jatkuu!

Kauppakeskus Skanssiin avautuu syksyn aikana useita uusia liikkeitä ja ravintoloita. Syyskuun lopulla juhlitaan kahden uuden liikkeen avajaisia, kun Nanso ja ravintola Momotoko avautuvat. Lokakuussa avautuu kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotion ja loppusyksystä juhlitaan vielä Normalin avajaisia.

– Odotamme innolla uusien liikkeiden avajaisia – kesällä avautuneet Pancho Villa, Boho Blooms ja uudistunut RAX Pizzabuffet, sekä syyskuun alussa avautunut uusittu Alko ja remontoitu Skanssin Apteekki aloittivat juhlakimaramme. Nämä uusien liikkeiden avaukset vauhdittavat entisestään Skanssin kasvua. Ajan normalisoituminen näkyy myös jatkuvasti nousevissa kävijämäärissämme ja siksi liikkeemme palvelevatkin taas normaaleilla pidemmillä aukioloajoilla, kauppakeskusjohtaja Maarit Hurme sanoo.

– Loppuvuonna uusimme vielä täysin sisäopasteemme ja tulemme myös lisäämään asiakkaiden toiveita kuunnellen yhden kokonaan uuden käynnin yläkertaan.

 

Skanssi palvelee yhä pidempään!

Palvelemme pitkin aukioloajoin!

Voit shoppailla meillä pitkään, sillä liikkeemme palvelevat suurimmalta osin yhteisin aukioloajoin:
ma-pe klo 10-21
la-su klo 10-19

Tätäkin pidemmilla ajoilla on avoinna mm. K-Citymarket, jossa voit asioida ma-la klo 8-22 ja su klo 10-22. Liikekohtaiset aukioloajat voit tarkistaa liikkeen omalta sivulta.

Tervetuloa palvelevaan Skanssiin!

Kävelyt2021

Skanssin kauppakeskuskävelyt jatkuvat jälleen!

Skanssissa voi kävellä säässä kuin säässä – sisätiloissa ei sadekaan haittaa!

Kauppakeskuskävelyt ovat perjantaisin 12.8.2022 alkaen. Kävelyt ovat tuttuun tapaan klo 9:30–10:30, kokoontuminen 1. kerroksessa, Pelaamon naapurissa. Ryhmää ohjaa Mari Himanka.

Lue lisää
Boho Bloomsin valikoimaa

Uusi liike: Boho Blooms 

Ensimmäiseen kerrokseen, The Body Shopin naapuriin on avautunut hurmaava uusi liike Boho Blooms!

Boho Blooms logo

Valikoimassa on kaikkea bohotyyliin sopivaa, kuten sisustustuotteita ja laadukkaita italialaisia pellavavaatteita. Boho Bloomsista voit vielä löytää uniikin lahjan valmistuneelle tai viemisiä mökkitunnelmiin. Tervetuloa tutustumaan!

Pancho Villan hampurilaisateria

Ay Carambaa! Pancho Villa on avautunut!

Kesäkuun myötä meillä puhaltavat Meksikon lämpimät tuulet!

Pancho Villa logo

Odotettu Pancho Villa on avautunut EAT Skanssiin. Pancho Villa on tarjoillut meksikolaistyylistä ruokaa ja isoja annoksia suomalaisille jo 20 vuoden ajan ja ilolla toivotamme tämän ravintolan tervetulleeksi myös meille! Lue lisää ja kurkkaa aukioloajat: 
https://www.skanssi.fi/liikkeet/pancho-villa

Tervetuloa nauttimaan runsaista mauista ja avajaistunnelmasta! Tälle makumatkalle et tarvitse passia.

Kauppakeskus Skanssi on saanut BREEAM in-use -ympäristösertifikaatin Oustanding-arvosanalla.

Skanssiin avautuu useita uusia liikkeitä

Skanssiin avautuu kesän ja syksyn aikana useita uusia liikkeitä ja ravintoloita. Kesäkuun alussa juhlitaan kahden uuden liikkeen avajaisia ja syksyllä Emotion tuo Sokoksen kauneuden ja hyvinvoinnin parhaat palat pienemmässä koossa asiakkaiden ulottuville. 

Kesäkuun alku tuo kauppakeskukseen kaksi uutta toimijaa: EAT Skanssiin tulee uusi makumaailma, kun meksikoilaishenkistä ruokaa tarjoava Pancho Villa avautuu 1.6. Ravintola ottaa käyttöönsä myös Skanssin sisäpihalla olevan laajan terassialueen. Uudistunut RAX buffet on myös jo avannut ovensa.

Kesäkuussa avautuu myös Boho Blooms pop up, jonka valikoimassa on vaatteita ja sisustustuotteita mm. koristekristalleja, huonetuoksuja, koristekukkia ja muita lahjoiksikin sopivia tuotteita. Liike palvelee The Body Shopin naapurissa, ensimmäisessä kerroksessa.

punkkibussi

Rokottaudu punkkibussissa

Punkkibussi vierailee Skanssin pääsisäänkäynnin edustalla seuraavina ajankohtina, aina klo 10-14:

La 11.6.
La 2.7.
La 16.7.
La 30.7.
La 13.8.
La 27.8.

Punkkibussin koko aikataulun löydät klikkaamalla tästä.

Skanssi 2020

Työ etsii tekijäänsä!

Skanssin useissa liikkeissä on paikka avoinna, oletko sinä heille juuri se oikea henkilö? Seuraa Skanssin LinkedIn-tiliä, jossa ilmoitamme avoinna olevista työpaikoista. Tämän hetken avoimet työpaikat löydät täältä.

Kauppakeskus Skanssi on saanut BREEAM in-use -ympäristösertifikaatin Oustanding-arvosanalla.

Skanssi palkittiin ensimmäisenä Kauppakeskuksena Suomessa BREEAM In Use -ympäristösertifikaatin parhaimmalla Outstanding- arvosanalla

Skanssi on saanut kansainvälisesti merkittävän BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatin parhaimmalla mahdollisella luokituksella Outstanding, ensiluokkainen. Korkeimmalla mahdollisella arvosanalla sertifikaatin saaminen vaatii äärimmäisen vahvaa sitoutumista jatkuvaan kestävään kehitykseen kiinteistön ylläpidossa sekä kehittämisessä.

BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti on yksi maailman johtavista kestävän kehityksen arviointimenetelmistä. Luokitus pohjautuu yhteiseen eurooppalaiseen normistoon, jossa otetaan huomioon infrastruktuurin ja rakennusten koko elinkaari ja niiden ylläpitoon sekä käyttöön tarvitut resurssit. BREEAM In-Use -sertifikaatin saaja on sitoutunut jatkuvaan kestävän kehityksen työhön, joka auttaa turvaamaan ihmisten hyvinvointia ja suojelemaan ympäröiviä luonnonvaroja. Sertifioitavat rakennukset luokitellaan täytettyjen kriteerien perusteella viiteen eri luokkaan: Pass, Good, Very Good, Excellent ja Outstanding.

Lue lisää