Saapuminen

SAAPUMINEN SKANSSIIN

Kauppakeskus Skanssi sijaitsee vajaan viiden kilometrin päässä Turun keskustasta. Meille saavut vaivattomasti niin autolla, bussilla, pyöräillen tai kävellen. 
Katso täältä Skanssin sijainti. 

Autolla
Skanssin osoite on Skanssinkatu 10, 20730 TURKU.
Turku-Helsinki moottoritietä tultaessa valitse liittymä 4 (Skanssi).  

Asiakkaiden käytössä on yhteensä 2400 pysäköintipaikkaa, joista kauppakeskuksen kellarikerroksen lämpimässä parkkihallissa on noin 1000 paikkaa. Muut pysäköintipaikat ovat Itä- ja Länsiparkin katetuissa pysäköintihalleissa sekä K-Citymarketin kattotasanteella. Autojen sallittu korkeus kaikissa pysäköintitiloissa 230cm, korkeiden autojen parkkialue sijaitsee Nesteen kylmäaseman vieressä. 

Bussilla
Skanssiin pääset bussilinjoilla 9, 90, 99 ja 221. Skanssin pysäkkien numerot ovat 347, 349, 354 ja 356. Katso aikataulut Fölin sivuilta >>

Tilausajobussit voivat jättää asiakkaat Skanssinkadun bussipysäkille ja noutaa asiakkaat samasta paikasta ennalta sovittuna aikana.
Väliajan bussi voi olla pysäköitynä joko huoltopiha 2:n bussiruuduissa (Neste kylmäaseman ohitse, Skanssin taakse) tai korkeiden autojen parkkipaikalla Neste kylmäasemaa vastapäätä.

Matkailuautolla
Korkeiden autojen parkkialue sijatsee Itäparkkiin vievän tien varrella, Neste Express kylmäasemalta n.15 m eteenpäin Itäparkin suuntaan. Huomioithan että ajoneuvojen sallittu maksimikorkeus parkkihalleissa on 230cm.

Polkupyörällä
Skanssiin saavut helposti myös polkupyörällä. Jokaisen ulko-oven läheisyydestä löytyy polkupyöräparkit.

Pohjakartta
Voit tutustua Skanssin pohjakarttaan täällä